All Party Events

Precíz rendezvényszervezés és ízletes ételek a
lenyűgözött vendégekért

Suha LászlóHol volt, hol nem volt, valamikor a múlt század közepe után... felcseperedtem, találkoztam egy gyönyörű lánnyal. Azonmód feleségül vettem és kis időre, ahogy az már szokott lenni, szerelmünk gyümölcse, 1990-ben megszületett. Viktóriának neveztük el.

Ekkor született a gondolat, hogy egyszer ha minden feltétel adott lesz, a cégünket, leányunkról nevezzük el... Szóval így született a Viktória Catering Partyservice Kft.

Mindig magas elvárásaim voltak magammal szemben. Számomra a profizmus alap követelmény,  én szeretek ezen felül teljesíteni.  Elhivatottan, nagy szeretettel, odafigyeléssel 20 évig vezettem a cégemet. 

Rendezvenyszervezo Viki 400pxAz idő telt múlt és a kis Viktória lányunk felcseperedett. Nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a szakma minden titkára megtanítsam. Szorgalmas tanulónak bizonyult. 

Az idő elérkezett, hogy a lányom- Suha Viktória- és férje - Dugasz Gábor- átvegye a rendezvényszervezési és catering feladatokat. Új céget alapítottak All Party Events néven.

Cégük ilyen néven új, de alapítói tekintetében semmiképpen sem ismeretlen. A csapat 20 éves szakmai tapasztalatával a régi. Jómagam , Suha László, a Viktória Catering Partyservice Kft. egykori tulajdonosa, az új cégben Rendezvényigazgatóként aktívan részt veszek és közösen kamatoztatjuk tudásunkat a vendéglátás és rendezvényszervezés területén, eddigi megrendelőink megelégedettségére és örömére.rendezveny logo

A kezdetben vendéglátói szolgáltatásokra alapított cég, azonban a folyamatosan felmerülő megrendelői igények miatt jelentősen kibővült. rendezvényszervezési  tevékenységi körünket szélesítettük, Catering eszközparkunkat kibővítettük, ezzel több ezer fős rendezvények megszervezésére is alkalmassá tettük.

Az All Party Events Kft vezetősége a vendéglátóiparban és más területeken eltöltött évtizedes gyakorlatra és kapcsolatokra alapozva irányítják cégünket.

Megbecsült alkalmazottaink az évek folyamán a vendéglátás jó néhány szakterületén szereztek elméleti és gyakorlati tudást.  Dolgoztak felszolgálóként, szakácsként, üzletvezetőként, valamint catering cégeknél. Megfordultak többek között a Mátyás pincében, az Aranymókus Kertvendéglőben, a Barokk étteremben, a Hotel Normafában és dolgoztak Parlamenti protokoll rendezvényeken. Külföldön több országban hasznosították sikeresen tudásukat, például Bécsben a Franco Club magyar konyhafőnökeként, Belgiumban étterem vezetőként.
Hazai versenyeken kiemelkedő eredményeket értek el.

Munkánkat rugalmasság, kreativitás, és precizitás jellemzi. Célunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Eddigi munkánk során állandó ügyfélkört alakítottunk ki, mely folyamatosan bővül.

Konyhánk az EU szabályainak megfelelő higiéniai és korszerű technológiai felszereléssel rendelkezik.

Szakácsaink kiváló, nagy munkabírású szakemberek. Jól ismerik a nemzetközi konyhák ízvilágát "testközelből", mivel többen közülük külföldi tapasztalatokkal is rendelkeznek. Ezért szívesen vállalják különleges igények kielégítését mind magyar, mind más országok ételeinek elkészítésében.

Felszolgálóink több éves szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkeznek. Közülük néhányan külföldi szállodai és hajós tapasztalatokat gyűjtöttek. Számukra öröm a vendégek kiszolgálása. Eddig elvégzett munkájuk garancia arra, hogy a meghívottaknak kellemes és maradandó élmény lesz a rendezvényen való részvétel.

Hostjaink és hostesseink intelligens, jó megjelenésű hölgyek és fiatalemberek.

.